Σύνδεση
Καλάθι (0 Προϊόντα|0,00€)
Ελ  /  En

Μια αλλιώτικη Κυριακή 


Εχθές το καφέ του θεάτρου 104 στον Κεραμεικό γέμισε με κόσμο που θέλησε να στηρίξει την προσφορά μας στη Ρουάντα.


Σε μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και άφθονο καφέ υψηλής ποιότητας, παρευρέθηκαν καταναλωτές, επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφοι και απόλαυσαν καφέ brew και espresso από την Ρουάντα, δυο σεμινάρια, Sensory Skills από το Γιάννη Ταλούμη και Brew Methods από το Στέφανο Δωματιώτη, την πάντα ενδιαφέρουσα διαδικασία του cupping όπως επίσης και την πρεμιέρα μιας απίθανης ταινίας.
Η Taf  έφερε στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον καφέ "A film about coffee" και προσκάλεσε τους φανατικούς του καφέ και σινεφίλ να την παρακολουθήσουν. Η ταινία απεικονίζει το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι του καφέ speciality από το δέντρο μέχρι το φλιτζάνι, με προσωπικές συνεντεύξεις σημαντικών ανθρώπων, παραγωγών, roasters και barista.

Όσα ειπώθηκαν στο σεμινάριο, εφαρμόστηκαν στo cupping και ύστερα προβλήθηκαν στο ολοζώντανο φιλμ, με αποτέλεσμα αυτή η διαδραστικότητα να λειτουργήσει θετικά για όλους μας. Ως ευγνωμοσύνη για τους παραγωγούς και τους συνεταιρισμούς της Ρουάντα με τους οποίους συνεργαζόμαστε, δωρίζουμε όλα τα χρήματα από την εκδήλωση για την κάλυψη των αναγκών τους και ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν συμβάλλοντας στην προσφορά μας!