Σύνδεση
Καλάθι (0 Προϊόντα|0,00€)
Ελ  /  En

Ninety Plus 

Δείτε όλους τους διαθέσιμους καφέδες


Ninety Plus είναι ένας παραγωγός καφέ ο οποίος φημίζεται διεθνώς για τους σπάνιους και αποκλειστικούς καφέδες που διαθέτει. Η Ninety Plus εφαρμόζει ένα μοντέλο επιχειρηματικότητας εμπορίου και διανομής σε συνεργασία με παραγωγούς καφέ για την παραγωγή και διάθεση των καφέδων αυτών σε specialty coffee roasters και σε εισαγωγείς καφέ παγκοσμίως. Επίσης η Ninety Plus έχει στην ιδιοκτησία της φάρμες καφέ και σταθμούς επεξεργασίας σε μέγεθος 134 εκταρίων στον Παναμά.

Από το 2007, το σήμα "Ninety Plus" είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τους καφέδες specialty boutique. Οι καφέδες της Ninety Plus έχουν βαθμολογίες πάνω από 90 στο σύστημα βαθμολόγησης του Coffee Review και οι barista ανά τον κόσμο έχουν κερδίσει πολλούς εθνικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς καφέ με τους καφέδες αυτούς. Η Ninety Plus συνεργάζεται με πελάτες της σε περισσότερες από 40 χώρες.

Η Taf νιώθει ιδιαίτερα περήφανη που συνεργάζεται με τον παραγωγό καφέ Ninety Plus, με την αποκλειστική διάθεση των καφέδων στην αγορά της Ελλάδας και της Τουρκίας. Η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει τη συνέπεια και τη δέσμευση της Taf στην υψηλή ποιότητα καφέ!

Οι καφέδες Ninety Plus διατίθενται και ως πράσινοι (ωμοί) σε συσκευασία 30 κιλών. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί στο 210-6218172, email: info@cafetaf.gr