Σύνδεση
Καλάθι (0 Προϊόντα|0,00€)
Ελ  /  En

Expansion opportunities 

Η taf, έχοντας ως εφόδια την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον καφέ ανώτερης ποιότητας, την δεξιοτεχνία στο roasting και την εκπαίδευση που παρέχει με την ομάδα των βραβευμένων barista, αναπτύσσει concept που σκοπό έχουν να διαδώσουν την δική της πρωτοποριακή φιλοσοφία καφέ στην  ελληνική αγορά αλλά και τις αγορές του εξωτερικού. 


Τα concept αυτά απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπάνε τον καφέ και επιθυμούν να συνεργαστούν με την taf.


taf point 

Το taf point αποτελεί ένα υποδειγματικό espresso bar, αρκετά ευέλικτο ώστε να ενσωματωθεί στο κατάστημά σας και αρκετά ακέραιο, ώστε η υπάρχουσα επιχείρησή σας να αποτελέσει γρήγορα ένα coffee destination.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το concept taf point στα locations. 


Cultivos coffee

Cultivos Coffee: Το πρώτο coffee shop 5ης γενιάς

CULTIVOS είναι η καλλιέργεια. Από το φύτεμα του σπόρου ως την πρώτη καρποφορία, γνωρίζουμε την διαδικασία, τα στάδια της εξέλιξης, την συγκομιδή, το ταξίδι, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό. Από την αρχή έως το τέλος ακολουθούμε μαζί με τον καρπό την διαδρομή και φροντίζουμε για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο προσφέρουμε με συνέπεια,  ώστε να το απολαμβάνετε άρτιο κάθε μέρα. Πίσω από τον καφέ της κάθε μέρας υπάρχει το CULTIVOS. Το Cultivos Coffee εμπνευσμένο από την taf, φέρει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντάς τον στην 5η γενιά των coffee shops. Το Cultivos Coffee με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, στηρίζεται στους εξής πυλώνες.

Handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής και δείχνουν σεβασμό προς το περιβάλλον. Στο φλιτζάνι σας θα διακρίνετε μοναδικά χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα τόσο μιας εξαιρετικής πρώτης ύλης όσο και ενός επιδέξιου καβουρδίσματος. Στο CULTIVOS COFFEE οι καφέδες προέρχονται από το πρόγραμμα direct relationship της taf, μέσα από τις μακρόχρονες σχέσεις που έχει χτίσει η εταιρία με τις φάρμες παραγωγής. Για τα υπόλοιπα προϊόντα φροντίζουμε να προέρχονται από μικρές, ελληνικές ή μη καλλιέργειες, οι οποίες βασίζονται στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακόμη, η ποιότητα του καφέ επηρεάζεται από τον ίδιο τον barista που αναλαμβάνει να τον παρασκευάσει. Η γνώση, η τεχνική του κατάρτιση, το πάθος του καθώς επίσης η επαγγελματική του συνείδηση είναι όλα κρίσιμα σημεία που θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι. Φροντίζουμε όλοι οι barista που εξυπηρετούν τον τελικό καταναλωτή να είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ώστε να του προσφέρουν ανώτερη εμπειρία. Όλα τα παραπάνω δένουν σε ένα περιβάλλον με atmospherics επηρεασμένα από το σκανδιναβικό στυλ με γήινα χρώματα, με υλικά από ξύλο και μέταλλο, τα οποία παραπέμπουν στην ενέργεια που μας δίνει η γη.

Επίσης, το Cultivos Coffee βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, όπως το Modbar, το οποίο όχι μόνο δίνει άριστο τελικό φλιτζάνι, αλλά και δίνει στο χώρο μια ιδιαίτερη αίσθηση και επιτρέπει στον barista να έχει άμεση επαφή και διάδραση με τον τελικό καταναλωτή. Τέλος, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και για την λήψη παραγγελιών, μέσω του Cultivos Coffee Application, μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα προϊόντα του καταστήματος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη των concept της taf, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-6218172 ή με email στο [email protected], ή επισκεφτείτε το site www.cultivoscoffee.gr