Σύνδεση
Καλάθι (0 Προϊόντα|0,00€)
Ελ  /  En

taf coffee shop 

Personality
Το taf coffee είναι ένας χώρος με προσωπικότητα, με πάθος για τον καφέ. Εδώ θα νιώσετε την οικειότητα με τους ανθρώπους που θα σας προσφέρουν το καλύτερο φλιτζάνι της μέρας.
Position Statement
Το taf coffee είναι η ναυαρχίδα μιας εταιρείας προσηλωμένης στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας καφέ, μέσα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
Promise Statement
Υποσχόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη. 

Εμπειρία καφέ
Το taf coffee είναι ένας χώρος διαμορφωμένος έτσι ώστε να αναδεικνύεται το οικείο, φιλικό και ζεστό concept που έχουμε δημιουργήσει, μια εμπειρία καφέ που εντάσσεται στο taf direct relationship program. Μέσα από την επικοινωνία με τους εκπαιδευμένους και βραβευμένους barista της taf, οι καταναλωτές θα επιλέξουν το γευστικό προφίλ που τους ταιριάζει και θα μάθουν περισσότερα για το ρόφημα που θέλουν να πιουν. Πληροφορίες όπως η επεξεργασία του καφέ, ο παραγωγός και η φάρμα, το υψόμετρο, η περιοχή, οι πρακτικές της καλλιέργειας, γίνονται άμεσα γνωστές μέσα από την συνομιλία με τον ενδιαφερόμενο. Η εμπειρία που λαμβάνει ο καταναλωτής έχει σκοπό να τον ταξιδέψει όχι μόνο γευστικά αλλά να του δημιουργήσει εικόνες.
Το τελικό στάδιο πριν το τέλειο φλιτζάνι είναι το στάδιο της παρασκευής. Σε αυτό το στάδιο βασικό ρόλο έχει ο barista. Οι barista της taf έχουν κατορθώσει τα τελευταία 7 χρόνια, μέσα από νίκες και διακρίσεις σε εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα να όχι μόνο να μπορούν να προσφέρουν ένα τέλειο ρόφημα στον καταναλωτή αλλά αποτελούν τους πρωταγωνιστές της συνολικής εμπειρίας που δέχεται ο καταναλωτής.
Στο taf Coffee διοργανώνονται συστηματικά ανοιχτά cuppings και σεμινάρια καφέ και παρουσιάζονται οι νέες αφίξεις των καφέδων. 
Εισάγετε την περιοχή ή τον ταχυδρομικό σας κώδικα για οδηγίες